+31 (0)6-19975173 info@centraalbusinesscenter.nl
Selecteer een pagina

Onze huurders

Zij hebben de weg gevonden

Dynamic Attendants

Uw corporate flight attendant

Bent u op zoek naar een stewardess voor uw privé jet?
Wilt u er zeker van zijn dat u de beste service aan boord heeft en uw vliegtuig goed onderhouden en netjes blijft?

Na meerdere jaren ervaring te hebben opgedaan in zowel de commerciële als de zakelijke luchtvaart.

Beschikbaar voor freelance en contract werk.

Uw Collega’s

Maud Koeman
Joske Florijn

Contact:

Website

Mail

Tel: 06 14477640

Acc6 Adviseurs

Acc6 staat voor toegankelijkheid (“access”). Bij ons staat de deur altijd voor u open.

Acc6 Adviseurs is een advieskantoor in het Midden- en Kleinbedrijf, met een nieuwe verfrissende aanpak binnen de financiële en fiscale dienstverlening. Onze doelstelling is om de klant vakkundig te bedienen. Persoonlijke aandacht en aanvaardbare tarieven staan voorop.

Uw Collega’s

Raimond Groot

Contact:

Website

Mail

Tel: 06 17153486

Acc6

ADB Handelsonderneming BV

ADB hout heeft een groot hart voor hout & hout gerelateerde producten

ADB hout onderdeel van de ADB groep, is een landelijk opererende houthandel met een grote passie voor hout en hout gerelateerde producten toegepast in o.a. de grond-, weg- en waterbouw.  Wij leveren eerlijke kwaliteitsproducten die voldoen aan hoge milieukenmerken en tevens nauw zijn afgestemd op de eisen en wensen van uw project. Dankzij voortdurende innovatiedrang zijn we continu op zoek naar betere producten en oplossingen. Basis voor ons bedrijf zijn duurzaam geproduceerde Europese houtsoorten, allen uit eigen import. Het is vanzelfsprekend dat de geleverde materialen voldoen aan de geldende milieueisen wat tot uitdrukking komt via onze “Chain of Custody” voor zowel FSC® FSC-C009324 als PEFC™.

Uw Collega’s

André de Boorder

One2Health

Media & More

Ons team is een van samenwerkingsverbanden en dat heeft het voordeel dat we allemaal onze eigen specialisaties hebben, maar als One2Health uitkomen.

Uw Collega’s

Ronald Hillebrand

Contact:

Website

Mail

Tel: 06 19975173

Zorg voor Leren

Zorg voor leren biedt landelijk scholing en training aan voor zorgprofessionals. Zowel zorginstellingen als zelfstandige zorgprofessionals kunnen bij ons terecht. Wij geloven er in dat als je met plezier leert en succeservaringen beleeft je meer uit een training haalt. Je bereikt dan sneller je doel en het is nog leuk ook.

Uw Collega’s

Carolien Thörig – Van Dijk

Paulien Schulten

Nadine de Mooij – Van Tiel

Contact:

Website

Mail

Tel: 085-1308790

Vlerk Bikes Amsterdam

STIJLVOL

EIGENZINNIG

COMPROMISLOOS

Uw Collega’s

John de Lang

Jordy van Nugteren 

 

Contact:

Website

Mail

Tel: 06-34650068

Volgas Marketing

Volgas Marketing ontzorgd en helpt autobedrijven doelgericht met hun Marketing behoeften. Zodat u online & offline succes voller wordt

Uw Collega’s

Jochum Jarigsma

 

 

GL Ecologie

Wij realiseren ons dat de natuurwetgeving voor veel organisaties een relatief nieuw en ingewikkeld onderwerp kan zijn. Echter is het wel een doorslaggevende factor of een project wel of geen doorgang kan vinden en ook op welke termijn. Graag kijken wij mee met de bestaande processen binnen uw organisatie om te adviseren hoe het beste met de natuurwetgeving omgegaan kan worden.

 

Uw Collega’s

Gijs Luchtenberg

 

Contact:

Website

Mail

Tel: 06-33505322

Mediation Praktijk Vruggink

Kom je er zelf niet meer uit en lijkt een situatie uitzichtloos? MPV heeft ruime ervaring in het begeleiden van mediationtrajecten en kan je helpen bij het vinden van een duurzame oplossing die voor alle betrokken partijen werkt. Mediation is geschikt voor allerlei conflicten. Mediation is een snelle, efficiënte en kostenbesparende manier om conflicten op te lossen, zonder dat je naar de rechter hoeft te gaan.

Uw Collega’s

Wendy Vruggink

 

Contact:

Website

Mail

Tel: 06-629078852

Pluto’s happy hands en feet

Medisch pedicure voor reuma, diabetes patiënten, maar ook voor cosmetische pedicurebehandelingen 

Uw Collega’s

Cynthia Triep

 

Contact:

Website

Mail

Tel: 06-3324664

Bethesda Thuiszorg B.V.

Bethesda Thuiszorg is er voor iedereen die zorg nodig heeft. Onze deskundige zorg- en hulpverleners staan voor u klaar. Ons dienstenaanbod is breed, van huishoudelijke hulp tot intensieve gezinsbegeleiding. Ons werkgebied is de Zaanstreek, onze betrokkenheid en kwaliteit van zorg voor onze cliënten heeft altijd bovenaan gestaan in de levering van onze diensten.

Uw Collega’s

Ragna

 

Contact:

Website

Mail

Tel: 088-0103000

MPI-Support

De zaken gaan goed, je business draait op volle toeren maar toch blijf je achter de feiten aanlopen. Je hoofd draait overuren, de mailbox puilt uit en de ideeën die je in je hoofd hebt, komen maar niet van de grond. Het is duidelijk: je hebt behoefte aan (tijdelijke)  ondersteuning!

Uw Collega’s

Marieke Ineke

 

Contact:

Website

Mail

Tel: 06-30981125

Solid Gray

is founded by product designers Herman Lijmbach and  Jasper de Leeuw; both alumni of the Design Academy Eindhoven, and co-owners of product design agency Lijmbach, Leeuw & Vormgeving. We share a passion to develop products that are both ruthlessly original and ruthlessly functional. Groundbreaking designs that raise the bar by being like nothing else. As design consultants, we designed all kinds of products for a wide range of clients. We often found that the designs we loved the most, would push the envelope too far for the brands we work for. SOLID GRAY backpack is such a radical product. We founded the SOLID GRAY brand simply because we love the product, because we believed others would love it too, and because we wanted to see what would happen if we set it out into the world.

Uw Collega’s

Herman Lijmbach

Jasper de Leeuw

 

Contact:

Website

Mail

Tel: 0615204589

Henry Moes Consultancy

Henry Moes Consultancy begeleidt mensen, teams en organisaties bij het oplossen van complexe vraagstukken. Door interim management, teamcoaching, consultancy of organisatieadvies. Op een slimme, pragmatische wijze bestaande en nieuwe oplossingen bruikbaar maken voor specifieke problemen. Door zowel het probleem als de oplossing te vereenvoudigen, terug te brengen tot de kern. Dat is het spel dat ik leuk vind.

Uw Collega’s

Henry Moes

 

Contact:

Website

Mail

Tel: 06-21288028

Studio BC

Studio BC is een creatieve studio die grafisch ontwerp, webdesign en marketing samenbrengt. Met mijn mix van kennis en ervaring kan ik je helpen om jouw bedrijf en/of merk te laten groeien. Of het nu gaat om het ontwerpen van een logo, het ontwikkelen van een website of het promoten van jouw product of dienst, Studio BC staat klaar om je te helpen met alle grafische en online behoeften.

Uw Collega’s

Bart Bruggeman

 

Contact:

Website

Mail

Tel: 06-26558460

Geniet van uw werkplek!

Kom eens langs!

Maandag tot vrijdag

09:00 - 17:00

Voor bezichtigingen

Voor bezichtigingen neem contact met ons op via email: info @ centraalbusinesscenter.nl

Contact

Mail

info @ centraalbusinesscenter.nl

Adres:

Industrieweg 20A
1521 ND Wormerveer